SPORT MEDIA FOCUS d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5

1000 Ljubljana

t: +386 1 561 43 50

e: info@sportmediafocus.com

Naši projekti

GARMIN

Od leta 2015 smo marketinška agencija Garmin Slovenija na področju športa, športnih sponzorstev in komuniciranja na družbenih medijih. Opravljamo svetovalno vlogo pri izbiri najboljših marketinških izpostavitev, zastopamo naročnika pri organizatorjih dogodka in skrbimo za izvedbo sponzorskih aktivacij v okviru partnerskih dogodkov. Garmin je z Volkswagen Ljubljanskim maratonom povezan že 8 let, sodelovanje se je z agencijsko pobudo nadgradilo v imensko sponzorstvo 10 km teka, izvajamo promocijske aktivnosti in sledimo ciljem naročnika. 

Poseben uspeh je bila tudi aktivacija Virtualna medalja Garmin 10 km teka, kjer smo zajeli skoraj 2.500 tekačev v času najhujših restrikcij v času Covid epidemije. Pripomogli smo k pozicioniranju blagovne znamke kot resnega ponudnika športne opreme na področju teka in kolesarstva. V zadnjih dveh letih je Garmin povezan tudi s kolesarskim dogodkom L’Etape Slovenia by Tour de France, kjer smo ustvarili komunikacijsko prednost Garmin izdelkov pred konkurenco. 

Leta 2022 smo postali uradna agencija tudi za Garmin Hrvaška na področju športnega marketinga, sponzorstev in promocijskih aktivacij.