SPORT MEDIA FOCUS d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5

1000 Ljubljana

t: +386 1 561 43 50

e: info@sportmediafocus.com

Naši projekti

ZAVARUJMO PRIHODNOST I ZAVAROVALNICA TRIGLAV

Zavarujmo prihodnost predstavlja naš največji projekt sponzorstva, osredotočenega na trajnostni razvoj. Vključuje več kot 50 sponzorskih partnerjev Zavarovalnice Triglav, ki izvajajo številne dejavnosti, naslavljajoč 17 ciljev trajnostnega razvoja Organizacije združenih narodov.

Življenje na Zemlji je privilegij. Brez lakote, brez revščine, v miru, pravičnosti in s kakovostnim izobraževanjem. Prost dostop do pitne vode iz pipe, ohranjanje rek z bistro vodo, v katero si želimo skočiti, bele zime v Alpah, enakost med spoloma, čista energija, dostojno delo in dobro počutje za vse. Zveni znano? 17 ciljev trajnostnega razvoja OZN bi morali vključiti v svoje življenje na vsakem koraku, v vsakem dejanju.

Zahvaljujoč Zavarovalnici Triglav imamo pri Sport Media Focus priložnost sodelovati pri širjenju sporočila o potrebi po zavarovanju naše prihodnosti s trajnostnim delovanjem. #ZavarujmoPrihodnost, navdihnjen s 17 cilji trajnostnega razvoja in podprt s partnerji, kot so Nogometna zveza Slovenije, Cankarjev dom, Hokejska zveza Slovenije, Kajakaška zveza Slovenije, Združenje Manager, bratje Prevc, Rokometni klub Celje Pivovarna Laško, Kinodvor, Košarkarski klub Cedevita Olimpija, SSK Ljubno, Paralimpijski komite Slovenije, Teniška zveza Slovenije, KD Rajd… ima preprost cilj: navdihniti vsako posamezno osebo, da deluje trajnostno. Moč za spremembo je v nas. V naših navadah, hobijih, delu, ki ga opravljamo, in načinu, kako ga opravljamo. Pridružite se nam. Zavarujmo prihodnost skupaj.