SPORT MEDIA FOCUS d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5

1000 Ljubljana

t: +386 1 561 43 50

e: info@sportmediafocus.com

Naši projekti

PRIPRAVE

O PROJEKTU

V letu 2016 smo začeli s projektom PRIPRAVE, ki združuje tekače z namenom druženja, navdušenja in motiviranja za vadbo. Ustvarili smo največjo tekaško skupnost v Sloveniji, ki je aktivna preko celega leta. V celoti smo zasnovali projekt, oblikovali vizualno podobo, izvajali marketinško komunikacijo in skrbeli za izpostavitev projekta v ključnem segmentu. S pomočjo skupnosti in sponzorjev omogočamo redne tedenske tekaške treninge, organiziramo posebna tekaška mesečna srečanja, kjer je udeležba vedno med 100 in 300 tekačev.

Pri svojem delu sledimo ustvarjanju navdiha in vzpodbude tekačem. V agenciji smo prevzeli celotno organizacijsko vlogo, na drugi strani pa marketinško podporo sponzorjem in partnerjem, ki so se odločili za sodelovanje v projektu. V vseh letih delovanja smo združili preko 5.000 tekačev, organizirali smo preko 100 tekaških druženj z najmanj 100 udeleženci v različnih krajih po Sloveniji, obiskali smo maratone v tujini. Skupaj s sponzorji smo partnerskim blagovnim znamkam nudili marketinško podporo, izpostavitev na področju aktivnega življenjskega sloga in ustvarjali doživetja. V letu 2022 smo projekt razširili tudi na Hrvaško pod blagovno znamko PRIPREME in se povezali z maratonom v Zagrebu.

Runners at Adidas Bridge Run across river Ljubljanica, on September 8, 2018 in Tromostovje, Ljubljana, Slovenia. Photo by Vid Ponikvar / Sportida